”At bekymre sig er som at sidde i en gyngestol”

Foredrag i Vodder IdrætsCenter torsdag den 21. november 14.30

Bekymringerne holder os beskæftiget, men bringer os ingen vegne. Moderne mennesker stresses af bekymringer, der måske aldrig bliver til noget.

Forældre bekymrer sig for deres børn – Pædagoger og sygeplejersker bekymrer sig over deres løn – Politikerne over deres vælgere og haveejere bekymrer sig over dræbersnegle. Men hvad har det hele hjulpet?

Et humoristisk men tankevækkende foredrag med Flemming Rishøj om alle vores bekymringer. Hvorfor bekymrer vi os, når det alligevel er til ingen nytte, og kan vi ændre på det?

Fakta om Flemming Rishøj:

Flemming har været sognepræst i Gjesing kirke i Esbjerg og har sin teologiske uddannelse fra Norge. I perioden fra 1970-1980 har han arbejdet i Tanzania som missionær herefter et kortere ophold på Grønland før han endelig og ikke uden besvær, faldt til i det vestjydske.

Han rejser en del som rejseleder i al den tid som kan blive til det. Fra mange af disse rejser har han lavet nogle smukke billeder, som jeg gerne tager ud og viser i foreninger, kirkesale og lign.

Han bliver også brugt som underviser, ikke mindst når det drejer sig om de “bløde værdier” f.eks. kommunikation med mennesker i krise. Børn og døden, den voksne og døden, hvad siger vi til hinanden, når sygdom bliver fast pensionær i hjemmet osv.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Rita Ebbesen, tlf. 20483592.