Spring til indhold

Vodder Sogn

- et godt sted at bo, leve og arbejde…

Årets julefrokost foregår i Vodder IdrætsCenter – nu for 10. år i træk

Ja, for 10. år i træk lægger Vodder IdrætsCenter nu hus til Årets Julefrokost i Vodder Sogn.

Et arrangement, som er blevet populær – både blandt de lokale borgere og ikke mindst de erhvervsdrivende – men også borgere udefra finder vej til Vodder IdrætsCenter. Og et arrangement, som bliver organiseret af frivillige kræfter til glæde for alle.

I 1999 skulle arrangementet have fundet sted den famøse 3. december, hvor hele området blev hærget af en orkan. I stedet for blev det en Nytårsfrokost i januar måned 2000.

Men siden Vodder IdrætsCenter blev åbnet i november måned 2000, har det huset Årets Julefrokost i starten af december måned.

Hvis du ikke allerede har bestilt plads til arrangementet, som i år foregår lørdag den 11. december kl. 18.30 – så kan du nå det endnu.

Snyd ikke dig selv og tag dine medarbejdere, kollegaer, venner eller naboer med til årets fest, hvor  både lokale borgere og borgere udefra mødes til nogle sjove og festlige timer med lækker hjemmelavet mad, dans og musik, som bliver leveret af Face it.

Kontakt Henrik Clausen på tlf. 74757767, mobil 23937890, e-mail bi-he@mail.tele.dk helst inden den 3. december.

Hvis du er interesseret i at se hvad der bliver serveret til Årets Julefrokost, så klik på billedet og download menuen for dette års julefrokost (pdf-fil).

Share on facebook
Del på Facebook

FACEBOOK