Bålhytten, Shelters m.m.

Naturelejr- og legepladsen Kernen v/Vodder Idrætscenter på Sportsvej 3 i Frifelt er et unikt område til udendørs aktiviteter og friluftsaktiviteter.

Kernehuset
Kernehuset er et ottekantet egetræshus med køkken og toiletfaciliteter, en hems til ca. 10-20 personer (afhængig af underlag), gulvvarme og brændeovn.

Huset kan lejes af alle og bruges til private arrangementer, fødselsdage, foreningsaktiviter m.m. Juniorreden og Vodder Sogns Lokalråd benytter huset til mange aktiviteter. Flere private har brugt det til mindre arrangementer.

Udover Kernehuset, kælkebakke, bålpladser m.m.

Derudover findes tre shelters, som blev bygget af Brøns spejderne tilbage i 2002 og som også kan benyttes til overnatning.

Bålhytten
Udover de ovenstående faciliteter, findes der ligeledes en stor bålhytte, som kan benyttes frit af alle borgere og besøgende i området. Det er måske dog lige en god ide at kontakte kigge i kalenderen nedenfor om hytten er ledig.

Nedenfor findes en kalender får såvel Bålhytten som Kernehuset.

Er du interessert i at benytte området, så send en mail til voddersognslokalraad@gmail.com. Priser for benyttelse af shelters og kernehuset kan ses i Ævle Bævle eller i folderen, som kan downloades nedenfor.

Vi glæser os til at se dig / jer i lokalsamfundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.