Alletiders Forårsmesse i Vodder Idrætscenter

Hele week-enden har Vodder Idrætscenter været rammen omkring den tilbagevendende forårsmesse. Borgmester Laurids Rudebeck åbnede messen i går lørdag, hvorefter der foregik mange spændende aktiviteter såsom modeshow, hatteteater, sønderjysk kaffebord, tombola m.m. På alle standende var der mange spændende konkurrencer med flotte gevinster. I løbet af hele week-enden har der været næsten 1.000 besøgende i Vodder Idrætscenter fra såvel lokalsamfundet som fra andre områder.

Billeder fra Forårsmessen taget af Lars Detlef

Week-endens højdepunkt var Frifelt All Stars, som bl.a. vandt til Skærbæk Byfest i 2009. Mange borgere havde glædet sig til denne optræden og der var godt fyldt op i hallen.

Alle fik sig en god oplevelse med de lokale amatørsangere, som leverede en flot forestilling. Nu glæder alle sig til at de skal optræde igen til sommer i Skærbæk med et helt nyt repertoire.

På youtube.com i dette link http://www.youtube.com/user/VodderSognsLokalraad kan interesserede lytte til de dygtige sangere.