Amuletter, lygtemænd og gyseraften i Vodder Sogn

På naturlege- og lejrpladsen Kernen ved Vodder Skole, blev der den 15. oktober lavet storproduktion af amuletter under ledelse af naturvejleder Christian Bødker Vesterholm fra SNS. Christian havde taget et krondyrgevir med til dette formål og derudover blev der brugt grene fra hyldetræ. Amuletterne skal bruges til bekæmpelse imod de onde ånder, som vi kan risikere at møde i Vodder Sogn i aften i forbindelse med gyseraftenen, som er blevet en tradition i lokalsamfundet.

Gyseraftenen starter med fakkeltog fra købmanden til Vodder Idrætscenter, hvorefter der foregår flere spændende aktiviteter i og omkring Vodder Idrætscenter – såsom skyggeoperationer med afklippede fingre, lygtefremstilling, mørkeleg, bål-uhygge og hygge i caféen med gyserspecialiteter. Der er præmie til bedste udklædte barn, voksen samt bedst udsmykkede hus i Vodder Sogn.

Over middag er der igen aktiviteter på naturlege- og lejrpladsen, hvor der bl.a. er cykelkonkurrence, græskarudskæring m.m. og forberedelse til aftenens aktiviteter.

Alle aktiviteter er åben for alle….

Download aftenens program her

Se billeder fra gårsdagens arrangement her

Share on facebook
Del på Facebook