Blev kun ansat på prøve hos købmanden i Frifelt

Anna Margretha pakker ost sommeren 1974

I september 1973 stod Annalise og Erling Jakobsen og manglede en medhjælper i forretningen. De vidste at Anna Margretha lige var blevet udlært i Gånsager Brugsforening, og ikke havde noget arbejde.

Så da Erling var på varetur hos Thea og Niels Andersen havde han fået ordre på at spørge Anna Margretha, om hun kunne tænke sig at arbejde hos dem.
Der blev aftalt at hun skulle komme sammen med Peter for at de  kunne snakke om en mulig ansættelse. De aftalte så at hun jo kunne komme og prøve om det var noget for hende. De fik aldrig snakket om ansættelse men hun blev hos dem i 26 år, indtil de solgte forretningen i 1999.
”Anna Margretha kom hver dag altid i godt humør og med smil på læben. Vi kunne betro hende alt, vi rejste på ferie hver år og behøvede ikke at spekulere på det der hjemme. Vi har ikke ringet hjem en eneste gang fra ferien, vi vidste at det bare kørte. Det har været 26 gode år at arbejde sammen med hende, hun var også altid villig til bytte rundt på arbejdstiden, og var vi lidt bagefter med noget kom hun altid og hjalp til” fortæller Erling Jakobsen.
Anna Margretha fortsatte hos Ingrid og Kaj Lasssen, da de overtog butikken i 1999 og i 2003, da Marit og Laila Brinkmann overtog butikken var det da helt naturligt at Anna Margrethe skulle fortsætte hendes arbejde i butikken.  Det er både Marit og Laila glade for at hun gjorde og nu fejrer de hende med en reception den 17. september på Frifelt Kro.
På billedet nedenfor ses fra venstre: Annalise Jakobsen, Lis Stenger (Keld Stengers søster), Anna Margretha Andersen, Erling Jakobsens mor, Erling Jakobsen.

Anna Margrethas første arbejdsdag hos købmanden i Frifelt - 40 år siden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *