BRF U11 Drenge A til Sønderjysk Mesterskab

Som nr. 2 i Pulje 1, kvalificerede BRF1 sig lørdag den 24. januar til det sønderjyske mesterskab, som foregår i Gram lørdag den 31. januar 2009.
Den første kamp startede drengene med at være bagud med 2 mål over Højer, som også skal med til landsmesterskabet – men i 2. halvleg kom de godt efter og vandt 4-2 over Højer. Det var en flot præstation.
Drengene var meget spændte på kampen mod Bredebro2, som jo fører i puljen og ikke mindst var forældrende, som var taget med til kampen spændte – for hvis de vandt kampen mod Bredebro2 ville de blive nr. 1 i puljen. Det var snart ligeså spændende som en kamp med landsholdet og kampen endte uafgjort 1-1.
Den sidste kamp vandt de 11-0 over SUBK4.
Så med 13 point og målscore på 36-15 er de gået videre som nr. 2 i deres pulje til sønderjysk mesterskab i Gram.  Bredebro2 blev nr. 1 med 16 point og målscore på 29-14. Højer, som blev nr. 1 ifm. kvalifikationskampene til Landsmesterskabet, blev nr. 3 i puljen med målscore 31-23. 
Det bliver spændende om drengene kan kæmpe sig til titlen som sønderjyske mestre og derefter titlen som landsmestre til Landsmesterskabet i Jyllinge den 20.-22. februar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *