Brug de respektive affaldsstationer til affald

Det er vigtigt at alle borgere er med til at holde lokalsamfundet attraktivt at bo i – og det bliver det ikke, hvis området benyttes som losseplads. Det gælder såvel mindre genstande såsom dåser, papirer m.m. – men også større ting, som bør køres til affaldsstationen i Skærbæk. Hos den lokale smed i Frifelt har de oplevet at der findes borgere, som benytter deres grund som losseplads, hvilket de selvfølgelig er meget utilfredse med.

Som de selv skriver det ”Vi beder venligt men bestemt om at folk ikke bruger vores grund som losseplads. Vi kører selv vores affald ind til Skærbæk på de respektive affaldsstationer, og frabeder os tømning af trailer med haveaffald, når vi ikke er hjemme. Der bliver ligeledes af og til smidt tøj, sko, byggematerialer, rockwool og ja juletræer i vores skrotcontainer. V i har andet at bruge vores fritid på end til at rydde op efter mennesker, der synes at det er nemt og bekvemt at køre det hen til os. Aflevering af jern/skrot kan ske til Christian eller vores ansatte”

Vodder Sogns Lokalråd vil gerne opfordre alle borgere – såvel dem som bor i lokalsamfundet, som der kommer kørende igennem at følge Christian og Belindas fra CK-VVS opfordring – det gælder ikke kun ved smeden – men også hele området.

Skån miljøet og tag jeres skrald med hjem eller kør det til de respektive affaldsstationer i stedet for at smide det i naturen eller på andre borgeres ejendom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *