Cykelsti og busforbindelse til og fra Frifelt

Vodder Sogn er jo lidt afsides her i den nordlige del af Tønder Kommune – og mangler en nogle vigtige servicefaciliteter for at kunne gøre det endnu mere spændende at blive boende i lokalsamfundet.

Busforbindelse mellem Ribe og Frifelt
Specielt mangler lokalsamfundet den transportforbindelse, som har eksisteret indtil for et par år siden – en busforbindelse fra Frifelt mod Ribe. En busforbindelse, som Tønder Kommune har besluttet sig for at nedlægge for nogle år siden af økonomiske årsager.  I denne ‘grønne verden’, som vi lever i, er det ikke særlig hensigtsmæssigt at der ikke findes denne busforbindelse. Som det ser ud nu, kører flere af de unge, som skal til Ribe – enten til Brøns for at toget dér eller bliver transporteret på anden vis.

Cykelsti mellem Frifelt og Spejderhytten Hjerrisager – samt over- eller undergang ved Rømøvej
Her i Vodder Sogn har vi overhovedet ikke nogen cykelstier og har forespurgt efter det de sidste 10-20 år. Men fra politikernes side har der ikke været interesse for at få etableret en cykelsti. Efter at Vodder Skole er blevet lukket, så er behovet for en cykelsti endnu større.
Flere forældre ønsker ikke at sende deres børn af sted på cykel ad Hedebovej over Rømøvej til Skærbæk af fare for at der skal ske dem noget.

I den sammenhæng sætter Vodder Sogns Lokalråd nu en underskriftsindsamling i gang – og opfordrer alle borgere – store som små at kigge forbi hos Kwik Spar i Frifelt for at skrive under.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *