Dagplejernes Dag 2009

Dagplejerne har traditionen holdt “Dagplejernes dag” den anden onsdag i maj måned, og i år var det den 13. maj.

Vi startede med at vi allerede mandag formiddag var på besøg hos købmændene i Frifelt.
Vi startede med frugt og brød hos dagplejer Mona inden vi i samlet flok gik over til købmanden for at handle.

De store af børnene var meget ivrige for at køre med de små indkøbsvogne og ville gerne hjælpe med at lægge varerne i vognene. Købmændene forærede børnene en kiks, så både store og små børn syntes det var rigtig dejligt at være på indkøb. Da vi var færdige gik vi igen alle (3 dagplejere og 11 børn) over til Mona hvor vi fik frokost inden det igen var tid til at gå hjem hver for sig og få en lur.

Tirsdag er vi altid i Vodder IdrætsCenter og vi valgte at vi ville bage kager til forældrekaffe om onsdagen. Det blev gjort i køkkenet i Vodder IdrætrsCenter, hvor vi sammen med børnene bagte kanelkage og ananaskage. Vi havde en hyggelig formiddag, hvor der selvfølgelig også var masser af tid til leg både inden og efter bagningen.

Onsdag morgen startede dagen i Vodder IdrætsCenter for alle. Der var både aflevering og afhentning af børn i Vodder IdrætsCenter.  Vores emne i år for dagplejernes dag var “Pyjamasfest”. Alle børn og voksne måtte være i nattøj hele dagen.

De 5 dagplejere fra Brøns og 1 fra Rejsby kom omkring kl. 09.00. Hallen blev flot pyntet og Astrid, dagplejer fra Brøns, havde klippet stjerner, måner, sutter, får og et par sole, som blev hængt op rundt om i hallen. Vi lavede en rutchebane, som er bakken, hvor fårene hopper over når man skal falde i søvn. Der var store senge og bamser i massevis.

Midt på formiddagen fik vi besøg af Jan fra Birkelev, som kom og spillede guitar og sang sange sammen med os. Børnene elsker sang og musik så det var en stor succes. Til middag fik børnene serveret indbagte pølser, majs, ærter, kyllingepølser, rugbrødssnitter med æg eller leverpostej. 

Efter frokost var det tid til middagssøvnen og til eftermiddag var alle forældre inviteret til eftermiddagskaffe og hygge. Der kom rigtig mange forældre og det er dejligt når man laver et sådan arrangement. Så kan de også kan se hvad deres små poder har lavet i løbet af dagen. 

Vi vil hermed også sige stor tak til købmændene, Anna Margaretha, Jan, Vodder IdrætsCenter og Gia. Uden jeres hjælp havde vi ikke kunnet lave et sådan arrangement.

Dagplejerne fra Frifelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *