Dejlig dag i Renbæk og på Naturlege- og lejrpladsen Kernen

En dejlig solskinsrig kold efterårsdag dannede rammen om en dejlig dag med friluftsaktiviteter rundt i Vodder Sogn den 13. oktober. Om formiddagen startede dagen med en natur ved Renbæk Plantage og omkring Karpedammen, som i tidernes morgen er blevet etableret af Pastor Jakobsen – datidens Stein Bagger, som udover at have startet flere projekter op i Vodder Sogn også har været med til at igangsætte turismen på Rømø.

Naturvejleder Christian Bødker Vesterholm fra SNS var lederen af aktiviteterne denne dejlige dag, hvor børn og voksne fra omegnen fik en dejlig oplevelse. I skoven blev der samlet blade og forklaret hvad man kan benytte skoven til på denne årstid. Bagefter gik turen til naturlege- og lejrpladsen Kernen, hvor der blev spist medbragte madpakker og hvorefter der var hygge i og omkring Kernehuset.

Dem, som havde lyst var med til at fælde et træ for at fabrikere egne træknive og indenfor blev der produceret bladranker, kastanjedyr m.m. En dejlig dag, hvor både unge som gamle hyggede sig.

Onsdag den 14. oktober er der besøgstur i Birkelev-Sønderhede Plantage, hvor Niels Simon Thysen fortæller om skoven og hvad man kan finde dér…. Derefter er der aktiviteter på naturlege- og lejrpladsen Kernen, hvor der bl.a. er cykelkonkurrence på bmx-banen – så tag cyklen med. Det er gratis at deltage. Tag madpakken med og deltag i endnu en dejlig efterårsdag i Vodder Sogn.

Se billeder fra dagen her.

(billeder kan bestilles som jpg-filer)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *