Et vellykket rejsegilde ved Vodder IdrætsCenter

IMG_0665Lørdag den 7. februar 2015 holdte Vodder IdrætsCenter rejsegilde ifm. opførelse af den nye spring- og aktivitetssal – og hvilket ét.

Fra morgenstunde startede medarbejdere fra Thyssen Staal og medarbejdere fra Gert Thyssen med at rejse alle spærrene og sidst på dagen blev de sågar færdige med at montere åsene foroven på byggeriet.

Ifm. rejsegildet havde Vodder Sogns Lokalråd iværksat en indsamling fra borgere, foreninger og andre, som havde lyst til at bidrage med et beløb. I løbet af tre dage havde borgerne bidraget med 11.720 kr. indtil kl. 12.00 den 7. februar 2015.

Og ved slutningen af rejsegildet, modtog Vodder IdrætsCenter yderligere 2.053 kr., som borgere bidrog med i løbet af dagen. Så alt i alt havde borgere, foreninger m.fl. bidraget med næsten 14.000 kr. til selve rejsegildet. 

IMG_0635Omkring 100 borgere deltog i rejsegildet. Anna-Margretha Andersen, Laila og Marit Brinkmann sørgede for at der var pølser til dem alle samt kager, kaffe m.m. Blandt gæsterne kan vi bl.a. nævne Jørgen Popp Petersen, formanden for Kultur- og Fritidsudvalget samt nogle af gymnasterne fra Frifelt M/K, som kom forbi med en flot krans til det nye byggeri.

Et vellykket arrangement, hvor børnene kunne hygge sig i hallen hele eftermiddagen.

Se flere billeder her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *