Flot indvielse og 10 års jubilæum i Birkelev

Ja, i week-enden den 17.-18. september kunne interesserede borgere og turister deltage i et flot indvielsesarrangementet af “Eventyrskoven” i Birkelev.

“Eventyrskoven” er det nyeste skud på stammen hos Birkelev NaturKunst, som er blevet til ved hjælp af frivillige hjælpere i påsken i 2011 samt Jan og Janes ihærdige arbejde sommeren over. En tur igennem skoven er en spændende oplevelse for alle aldre  – ja, Jan og Jane kan være stolte af det, som de har tryllet frem i skoven.

En tur hos Birkelev NaturKunst giver altid nye indtryk. Udover “Eventyrskoven”, findes jo også vinterhaven med mange eksotiske planter m.m., forskellige voliere med forskellige slags høns, duer, fasaner, kaniner og meget mere.

Lørdag startede med stort åbningsarrangement, hvor Heksen Hulda, som åbnede “Eventyrskoven” i røg og damp og begge dage var der besøg af flere pileflettere, som var med tilat skabe den rette stemning hos Birkelev NaturKunst ifm. arrangement.

Mange gæster lagde vejen forbi Birkelev i løbet af week-enden, hvor der blev spise over 200 fødselsdagsboller, drukket næsten 20 liter kakao og ikke mindst blev der drukket 16 liter af Janes hybensuppe med flødeskum, som var en stor succes for både små som store.

Hvis man ikke nåede at opleve “Eventyrskoven” ifm. åbningsarrangementet, så kan det nås endnu i år indtil efterårferien, hvor Birkelev Naturkunst har åben tirsdag, torsdag og søndag kl. 10-17.

Besøg også Birkelev NaturKunst på Facebook eller på www.birkelevnaturkunst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *