Flotte konfirmander i Vodder Sogn

Den 29. april blev 20 unge fra Vodder  Sogn konfirmeret i Vodder Kirke af sognepræst Steen O. Vedstesen.

På billedet ses bagest fra venstre: Daniel Kolb, Mikkel Juul Thysen, Søren Gad Boll, Christian Enemark Andersen, Kristian E.J. Frederiksen Mortensen, sognepræst Steen O. Vedstesen og Michael Salting Gad.

I midten fra venstre: Rasmus Ravn Nørgaard, Simon Vejrup Thysen, Henrik Thyssen, Frederik Haahr Gad, Camilla Lindholt Hahn, Trine Brinkmann Mortensen, Casper Warming Ewald og Mads Salting Gad.

Forrest fra venstre: Lise Nielsen, Henriette Jacobsen, Sille Lykke Jensen, Line Aaskov Clausen, Line Damberg Laursen og Mia Vejlgaaard Enevoldsen

Alle konfirmander takker for den opmærksomhed, som de har fået i anledning af konfirmationen.