Forårsmesse i Vodder Idrætscenter 20.-21. februar

Så er det tid til forårsmesse i Vodder Idræstcenter, som i år foregår i den sidste week-end i vinterferien.  Igen i år er der et spændende program med åbning af borgmester Laurids Rudebeck. Om lørdagen vil der være Hatteteater v/Honningbanden for børnene efterfulgt af modeshow. Om søndagen er der også modeshow om formiddagen, de lokale Frifelt All-Stars, som vandt konkurrencen i Skærbæk sidste år  underholder om eftermiddagen og inden at messen lukker om søndagen, vil der være Sønderjysk Kaffeborg i caféen.

Mange virksomheder deltager i messen og der vil være en Vodder Sogn stand med deltagelse af Vodder Skole, Motorikbørnehaven Æblehuset, gamle postkort v/Lars Detlef, Skærbæk og Bjarne Hansen, Døstrup samt Vodder Sogns Lokalråd m.m.

Tag familien med til Frifelt den 20. og 21. februar.