Fra Jelling til Nordkap den 10. februar

Spændende foredrag og sangeftermiddag den 10. februar

Nogle mennesker gør det helt usædvanlige og får på den måde nogle oplevelser, som sætter spor i deres liv. Vejmand Per Bove Christensen fra Jelling er en af dem. Hele sit liv har hans heste været hans store interesse og i årevis har han haft lyst til at køre til Nordkap i hestevogn.

Sommeren 1997 gjorde han alvor af planen. En gammel campingvogn blev rigget om til hestevogn og med nordbaggerne Bølle og Bums gik det i marts måned nordpå.

Turen gennem Sverige blev en stor oplevelse. De stilige svensker tog med åbne arme imod ”den skøre dansker” og overalt mødte han stor hjælpsomhed.

Nordkap blev nået, da midsommernatten var kortest og hjemturen blev til mange gensyn med de svenske vennter fra udturen.

I september kom Per Bove hjem til Jelling til samme festivitas, som da han tog af sted og begge gange var TV Syd på pletten for at dække folkefesten.

Nu er Per Bove atter i gang med at passe Jellings veje—men i sin fritid fortæller han gerne om turen med sine mange lysbilleder krydret med viser i bedste Poul Dissing stil.

Har du lyst til at opleve ham – så foregår det i Vodder IdrætsCenter, torsdag den 10. februar kl. 15.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *