Fuld gang med ombygningen af Gånsager Forsamlingshus

Efter mange års forarbejde, med at samle penge ind til projektet, er ombygningen af Gånsager Forsamlingshus endelig kommet i gang. Ombygningen startede mellem jul og nytår, med at køkkenet og salen blev ryddet og alt som var i de rum blev flyttet til den lille sal.

Siden da har mange frivillige brugt mange timer på ombygningen, der er banket, gravet, hamret og kørt sand ud og ind. Scenen og kælder under scenen er jævnet, så der nu kun er et stort rum i salen. Der er lagt beton gulv i salen og i gangen, døre der skal flyttes er flyttet, de gamle er murret til, handicaptoilet er bygget op, væggene er isoleret og der er kommet gipsplader på væggene.

Det er ikke kun arbejde, der er også et stort mad hold som står for bespisningen af de frivillige der arbejder i huset. Hyggen og det sociale samvær foregår i køkkenet under de pauser der nu engang er nødvendige, fordi uden mad og drikke, dur frivillige arbejdere ikke.

Alle går til de opgaver de får med stor lyst og energi, så arbejdet skrider rigtig godt frem og tidsplanen overholdes godt.

Der er mulighed for at gå ind på forsamlingshusets hjemmeside www.gaansagerfh.dk og følge slagets gang og ses flere billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *