Indvielse af Gånsager Forsamlingshus v/Laurids Rudebeck

Gånsager Forsamlingshus før ombygning

Gånsager Forsamlingshus før ombygning

Nu nærmer tiden sig, hvor renoveringen af Gånsager forsamlingshus er ved at være ved vejs ende. Hele huset har fået en ansigtsløftning, Indgang, gangen, køkken og den store sal, er de lokaler som har gennemgået den største ombygning. Der er blevet renoveret højt og lavt, gravet ud, isoleret efter alle kunstens regler, udskiftet tekniske installationer, flyttet døre, lavet nyt handicap toilet, Nye vinduer og nødudgange og nyt vindfang.

Efter renoveringen fremstår forsamlingshuset, som et lyst og venligt hus, hvor den store sal er blevet en del større, på grund af at scenen er inddraget i salen.

 

Forsamlingshuset er blevet mere handicap venligt, efter det nye handicaptoilet er bygget, og alle trapper og dørtrin er blevet fjernet. Renoveringen vil fremover også betyde at forsamlingshuset vil være mere energi venligt, og nemmere at varme op.

Renoveringen har kunnet lade sig gøre, på grund af den store opbakning fra lokal befolkningen og lokale håndværkere. Uden den store velvilje der bliver vist forsamlingshuset i lokal området, havde det ikke kunnet lade sig gøre.

I de 3 mdr. renoveringen har stået på, har der været mange frivillige, der har brugt rigtig mange timer i forsamlingshuset, det være sig alle, som har ment de kunne hjælpe på den ene eller anden mode med ombygningen, eller som mad hold for det arbejdende folk.

Den 1. april kl. 14.00 slår forsamlingshuset så dørene op til indvielse af de nye lokaler, hvor borgmester Laurids Rudebeck kommer og klipper snoren over til de nye lokaler. Derefter vil der være mulighed for at se forsamlingshuset og derefter vil der være sønderjydsk kaffebord til alle som har lyst til at komme forbi.

Share on facebook
Del på Facebook