Julemanden blev vækket….

…af mere end 100 børn og ligesåmange voksne fra Vodder Sogn og omegn.

I et helt år har julemanden igen sovet på loftet hos Kwik Spar i Frifelt og alle børnene var spændte på om han nu ville stå op igen i år til årets julearrangement. Og det gjorde han og som dagens store event afleverede én af børnene en hel pose sutter til julemanden….

Inden han blev vækket fredag den 25. november kl. 19.00, spiste 80 borgere risengrød på Frifelt Kro. Dette er et nyt initiativ, som Vodder Sogns Lokalråd har igangsat for at gøre det lettere for børnefamilierne inden arrangementet fredag aften.

Bagefter gik børnene sammen med julemanden gennem Frifelt by til Vodder IdrætsCenter, hvor alle traditionen tro dansede rundt om juletræet, børnene fik slikposer, alle hyggede i caféen, hobbyrummet og hallen. Mere end 200 borgere deltog i dette års arrangement og efter de tilbagemeldinger der er kommet, var det en stor succes med risengrødsspisning inden arrangementet.

Det er Vodder Sogns Lokalråd, som står for dette årlige arrangement, som er med til at samle sognets børn, børnebørn, voksne og bedsteforældre til en hyggelig familieaften.

En stor tak skal lyde til Keld Stenger fordi vi i år måtte bruge Frifelt Kro til risengrødsspisning, som er et nyt initaitiv, til alle risengrødskogerne, til Søren Sørensen fordi han har sponsoreret juletræet til Vodder IdrætsCenter, til Jan Jakobsen og hans musikere fra Vodder Sogns Hyperlokale musikskole,  til alle hjælpenisserne i hallen og hobbyrummet og ikke mindst til alle andre hjælpere, som er med til at gøre dette arrangement til en succes.

Næste års arrangement foregår fredag den 30. november – så sæt allerede nu X i kalenderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *