Kom til Gyseraften den 19. oktober

Traditionen tro afholder Vodder Sogns Lokalråd Gyseraften i efterårsferien – hvor hele Frifelt by bliver en spøgelsesby om aftenen og der sker uhyggelige og spændende ting på gaden og i Vodder IdrætsCenter. Vi starter kl. 19.00 fra Kwik Spar i Frifelt.

Husk lige at medbringe lygter/fakler, reflekser og veste af hensyn til trafikken

Vær med til at skabe den (u)hyggelige stemning – præmie til det mest uhyggelige hus
Vi håber at så mange borger som muligt vil være med til at skabe stemningen ved at sætte lys og pynt i vinduerne – og traditionen tro er der en præmie til det mest uhyggelige hus.

Bemærk venligst at hvis I bor udenfor Frifelt By og ønsker at deltage i konkurrencen – så giv os en melding på e-mail voddersogn@gmail.com senest dagen før – så kommer vi forbi og tager nogle billeder som vil blive vist i Vodder IdrætsCenter.

Præmie til bedste uhyggelige udklædning
Ligesom de andre år – så vil vi igen år også have præmie til de bedste udklædninger (børn og voksne) – så få fantasien i gang og kom gerne udklædt som et uhyggeligt væsen. Der er ikke noget tema i år.

Sjove aktiviteter for alle – også for de unge fra 7. klasse og opefter
Der vil være sjove aktiviteter for alle og (u)hygge i cafeen. Og vi garanterer at der også vil være noget for de unge fra 7. klasse og opefter. Vi vil ikke løfte sløret for hvad der skal ske – så lad jer overraske.

Entre: Børn: gratis  | Udklædte voksne: 20 kr. | Ikke udklædte voksne: 40 kr.

PS… Du er udklædt, når vi ikke kan kende dig 😉

Tag familien, vennerne, naboerne med til nogle (u)hyggelige timer i Frifelt by.

PS… du kan downloade billedet og printe det ud til køleskabet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *