Lækre påskelam hos Nr. Hedelam

Åse Svendsen med nyfødt lam

Åse Svendsen med nyfødt lam

Vores lokale lammeproducent har travtl med at følge med ifm. leveringer af påskelam og det på trods af at der allerede er blevet født 275 lam siden 19. februar i år, hvor det første lam blev født. Resten af året vil der blive født 3-400 lam ude på heden i den østlige del af Vodder Sogn hos Nr. Hedelam og de næste bliver født i slutningen af april måned.

Ude på Nørrehedevej hygger alle lammene sig i det fri, hvor hovedparten af dem også er blevet født. Det er kun meget få som er inde efter læmningen.

 

 

Åse har jo tidligere været økolog. Siden oktober 2008 driver Åse Svendsen bedriften efter økologisk principper uden sprøjtemidler og med mindre forbrug af gødning. Åse har styr på logistikken. Alle lam bliver slagtet hos Højer Hjortefarm og leveres ud til butikker og restauranter igennem Harboe Transport. Hun leverer i hele Sønderjylland, i Århus området, på Fyn og i Københavns området.

Og de lækre lammekøller fra Nr. Hedelam kan købes i flere af de lokale butikker i både Tønder og Ribe – specielt hos Kvickly findes de på hylderne

Læs mere om Nr. Hedelam på www.hedelam.dk hvor du også kan se en film fra Nr. Hedelam.

Flere billeder fra Nr. Hedelam

Share on facebook
Del på Facebook