Loppemarked i Frifelt

Efter at loppemarkedet stoppede for ca. et år siden pga. at vi ikke kunne fortsætte i den lånte hal, så er det atter startet op efter mange beboere i sognet har efterspurgt dette.

Loppemarkedet er ikke kun et sted, hvor man kan aflevere sine overskydende sager, men det er også blevet et sted, hvor man mødes til en snak, og så kan man jo altid gøre en god handel.

Loppemarkedet er kun kommet op og køre igen fordi at Tonny og Flex har gjort en kæmpe indsats med at gøre hallen klar, som venligst er udlånt af Tommy Vejrup. De har gjort rent og opstillet borde, og derefter indsamlet en masse flotte sager, som nu er stillet flot op og klar til salg.

Der er som noget nyt, også mulighed for at aflevere tomme dåser, samt gammelt jern på samme adresse, som er Roagervej 9.

Loppemarkedet har åbent først kommende lørdag i hver måned fra kl. 10.00 – ca. 14.00 eller efter aftale med Tonny.

Overskuddet fra loppemarkedet går til Vodder Idrætscenter, hvor man i øjeblikket arbejder på at opføre en ekstra sal, som hovedsagelig vil blive brugt som springsal men også til andre spændende aktiviteter – således at Vodder IdrætsCenter kan imødekomme den stigende  efterspørgsel.

Har man spørgsmål, eller mangler man at få afhentet lopper, som vi sagtens kan have mange flere af,  så kontakt Tonny på tlf. 21268549.

På arbejdsgruppen vegne
Henrik Clausen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *