Miss You Like Crazy – Mindeaften i Vodder Kirke 1. november

“En stille stund til eftertænksomhed, til at mindes, indrammet af musik, der understreger følelser af savn og længsel, men også livsglæde og håb…”
Som et nyt tiltag arrangeres i år en Mindeaften i Vodder kirke fredag den 1. november 2013 kl. 19.30 som optakt til Allehelgen. Sognepræst Camilla Eilskov Friis har tidligere arrangeret sådanne alternative gudstjenester på sin hjemegn, og sammen med Organist Mie Schmidt bringes ideen til Brøns-Vodder Pastorat.
Tanken bag arrangementet er, at menigheden har mulighed for at berette om sorg, savn, længsel gennem personlige beretninger eller oplæsning af et digt eller en lille historie, man holder af. Indimellem vil der være fællessang og musik, som understreger den dybe, stille efterårs-og vinteraftens stemning. De musikalske indslag leveres af solosanger, euphonium, klarinet og orgel…”
Søndag den 3. november er der Allehelgensgudstjenester i Brøns Kirke kl. 16.00 og i Vodder Kirke kl. 19.00. Til gudstjenesterne vil vi mindes dem, vi har mistet her i sognene i det år, der er gået. Navnene på alle, der er døde i sognet, eller begravet på kirkegården siden sidste Allehelgen vil blive læst op.
Mindeaften for dem, vi savner
Miss You Like Crazy
Oplev den stille, dybe aftenstemning i Vodder Kirke
Fredag den 1. november 2013 kl. 19.30