Spring til indhold

Vodder Sogn

- et godt sted at bo, leve og arbejde…

Naturoplevelser i bjergene v/Carl Blaschke den 23. februar

Den gamle Frifelt dreng, Carl Blaschke’s, kommer i Vodder Idrætscenter  og fortæller om sine fantastiske oplevelser.

Han fortæller bl.a. om hvordan man bestiger et 8.000 meter højt bjerg uden ilt. Han fortæller også om, hvordan man sætter sig nogle mål i livet, og ikke mindst opfylder dem !

Det foregår mandag den 23. februar kl. 19.00

Naturoplevelser i bjergene
Jeg er en ganske almindelig murersvend på 51 år, som elsker naturen og det at presse sig selv til sin yderste grænse – både fysisk og mentalt.
Jeg har gjort fem forsøg på at bestige nogle af verdens største bjerge og har været så heldig at komme til tops hver gang. Først besteg jeg det højeste bjerg i Europa Mont Blanc, 4807 meter høj, i 1999. Derefter gik turen til det højeste bjerg i Afrika Kilimanjaro, 5895 meter høj, i 2000. Derefter gik turen til det højeste bjerg i Sydamerika Aconcaqua, 6964 meter høj, i 2002. I 2004 prøvede jeg kræfter med et bjerg på over 8000 meter Shisha Pangma i Tibet. Til sidst besteg jeg Mount McKinley 6194 meter høj. Jeg besteg dem alle sammen uden brug af kunstig ilt.

I mit foredrag vil jeg komme og fortælle om fascinationen af at bestige bjerge og at være i et med naturen, og om hvordan man sætter sig nogle mål her i livet og ikke mindst opfylder dem.

Pris: 50,00 kr. inkl. kaffe og kage

Læs og se billeder her fra ekspeditioner på Shishapangma http://www.jagged-globe.co.uk/news/reports_list.html?id=4

Share on facebook
Del på Facebook