Ønsker til Tønder Kommunes Kommuneplan

Som repræsentant for Vodder Sogn, har Vodder Sogns Lokalråd modtaget et brev fra Tønder Kommune med opfordring til at indsende ønsker til kommuneplanen 2009 indenfor områderne:

– Bosætning og Boligudvikling
– Erhverv
– Sundhed
– Infrastruktur
– Uddannelse og Kompetenceudvikling
– Rømø (ikke relevant for vores område)

Vi har fået en deadline indtil ultimo denne måned til at komme med ønsker til hvad vi mener kommuneplanen bør indeholde.

Har du nogle ønsker ,som du mener er relevante ifm. udviklingen i Vodder Sogn indenfor ovennævnte områder, så er du velkommen til at sende dem til Merethe Juul Thysen enten pr. post til Gammelbyvej 2, 6780 Skærbæk eller pr. e-mail til merethe.juul@mail.dk senest den 22. juni 2009.

Husk din mening er vigtig ifm. den videre udvikling af vort lokalsamfund.

Du kan læse mere om kommuneplanen m.m. i dette link:

Møde omkring kommuneplanen og Lokale UdviklingsPlaner
Til orientering har vi igennem Tønder Kommunes Landdistriktsråd organiseret et møde med kommunen den 17. juni 2009 i forbindelse med ønsker til kommuneplanen samt projektet Lokale UdviklingsPlaner – som gerne skulle føre til en ny plan for udviklingen i alle lokalsamfund i kommunen – inklusiv Vodder Sogn.

Mødet den 17. juni foregår kl. 17.00 – ca. 21.00 på Løgumkloster Rådhus, Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster og hvis der er nogle aktive borgere, som ønsker at deltage sammen med os fra lokalrådet, ja, så er I velkomne til at melde tilbage til Merethe Juul Thysen på tlf. 20 28 56 68 eller e-mail merethe.juul@mail.dk.

Program for mødet den 17. juni 2009 mellem paraplyorganisationer for lokalsamfundene, Tønder Kommunes Landistriktsråd samt politikere og embedsmænd fra Tønder Kommune:

17.00   Velkomst
17.15   Præsentation af
            – “Lokale UdviklingsPlaner” på hjemmesiderne under infoland og
            – “Landsbypedel” projektet
            v/Carsten Blomberg Hansen, Direktør Landdistrikternes Hus
18.30   Sandwich pause
19.00   Dialog omkring anvendelsesmuligheder for de Lokale UdviklingsPlaner
            ift. Kommuneplanen v/Bente Nielsen, Planchef, Tønder Kommune
20.00   Videre forløb ifm. projektet “Lokale UdviklingsPlaner”
            v/Merethe Juul Thysen, Formand, Tønder Kommunes Landdistriktsråd

Skulle du være interesseret i at deltage i mødet den 17. juni, så kontakt venligst Merethe Juul Thysen på tlf. 20 28 56 68.