Og det var så den efterårsferie….

Ja, efterårsferien i Vodder Sogn har budt på flere aktiviteter for hele familien – lige fra høstfrokost, til græskarudskæring, udeaktiviteter og gyseraften.

Søndag den 14. oktober blev der for første gang afholdt høstfrokost efter høstgudstjenesten. Der var ca. 20 menige i kirke den dag og ca. 10-15 deltager ved høstfrokosten. En hyggelig eftermiddag, hvor Jan Jakobsen kom forbi med guitaren og spillede til lidt fællessang efter den lækre høstfrokost, som Laila Brinkmann havde tilberedt.

Tirsdag den 16. oktober var der aktiviteter i og omkring Kernehuset på aktivitetspladsen ved Vodder IdrætsCenter. Et velbesøgt arrangement med ca. 25 deltagere, som havde gang i græskarudskæring, snobrødsbagning i regnvejr samt andre hyggelige efterårsaktiviteter. Om aftenen deltog ca. 30 borgere til en hyggelig fællesspisning i Vodder IdrætsCenter.

Onsdag den 17. oktober kom ca. 15 borgere i QR Skattejagt rundt i Vodder Sogn. Turen gik til Birkelev NaturKunst samt Bruno Pauls samling af gamle landbrugsmaskiner. Vejrguderne havde lovet rimeligt vejr – som endte med at blive blæsende og koldt.

Fredag den 19. oktober blev der traditionen tro holdt Gyseraften. Et arrangement, som kunne trække ca. 150 borgere fra nær og fjern til Frifelt og Vodder IdrætsCenter. Arrangementet startede ved Kwik Spar, hvor alle deltagerne gik igennem den mørklagte Frifelt by og bedømte de pyntede huse.

Mange borgere havde gjort noget ud af udsmykningen – ja, der var i år næsten 10 huse, som var pyntet. Og traditionen tro, så var der præmie til det hus, som borgerne mente skulle have præmie for den flotteste udsmykning. Sejren løb Birgit og Henrik Clausen med og på anden pladsen kom Susanne og Michael Andersen.

På turen gennem byen fik borgerne nogle spændende oplevelser – såsom dansende spøgelser i Algade 13 og et spøgelse, som kom løbende gennem byen.

I Vodder IdrætsCenter var der mørkelagt i hatten og med lys, lyd og røg var der en noget mystisk stemning derinde. Dem, som have lyst kunne deltage i en lille skattejagt derinde  – en aktivitet, som hovedparten af alle familier deltog i. Efter skattejagten kunne børnene så hygge sig med at spille fodbold m.m. I hobbyrummet var det muligt at skære græskar og lave sjove edderkopper m.m. Og mødelokalet var omdannet til en gyserbio for de større børn, hvor de kunne hygge sig  med uhyggelige film.

Udover at det flotteste hus blev bedømt, så blev det bedst udklædte barn og den bedst udklædte voksen også bedømt. Det blev Monika Clausen og Nicki Clausen, som løb med præmierne for udklædningerne.

Vodder Sogns Lokalråd vil gerne takke alle borgere som har deltaget i aktiviteterne i ugens løb og glæder sig allerede til næste års efterårsferie, som allerede er i fuld gang med at blive planlagt. Og husk – hvis nogen har nogle gode idéer, så modtages de gerne på voddersogn@gmail.com.

Se billederne fra efterårsferiens aktiviteter:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *