Så bliver springsalen en realitet!

Igennem et par år har der været arbejdet ihærdigt med at finde midler til etablering af en springsal i Vodder IdrætsCenter. Et behov, som bliver større og større og som nu er en realitet. 

Det har været en hård proces, men med en stor opbakning på mere end 1,2 mio. kr. fra Tønder Kommune, 250.000 kr. via LAG Tønder, 400.000 kr. via Frifelt Sportsforening samt midler, som er indsamlet via loppemarked, sponsorcykelløb, 80er fest mm. bliver det nu en realitet.

Udover springfaciliteterne arbejdes der på etablering af en indendørs klatrevæg til glæde for børn og unge, som har lyst til at dyrke sådanne aktiviteter.

“Vi er rigtig glade for at det kan blive en realitet” siger Peter Gad Thysen, formand for Vodder IdrætsCenter. “Vi har altid udfordringer for at kunne rumme de gymnaster, som ønsker at bruge centret , så de nye faciliteter er vigtige for huset i fremtiden”.

Den 5. januar går håndværkerne i gang med byggeriet, som kun kan blive en realitet hvis frivillige også går med ind i projektet.

“Udover at håndværkerne går i gang, så har vi brug for hjælp fra alle de frivillige, som kan sætte nogle timer af til byggeriet. I den sammenhæng holder vi et informationsmøde den 8. januar kl. 19.00 i Vodder IdrætsCenter, så vi kan få dannet et korps af frivillige til byggeriet.”

Vodder IdrætsCenters bestyrelse opfordrer alle, som har lyst til at bidrage med nogle timer at komme til mødet. Og såfremt nogle allerede nu kan sige at de er interesserede, så send gerne en e-mail til vodderic@gmail.com med opgavetype og hvor mange timer at I kan deltage.

Se også facebooksiden www.facebook.com/vodderic.

Bestyrelsen vil gerne ønske alle en Glædelig Jul samt et Godt Nytår med tak for støtten i det forgangne år. Vi ser frem til at se jer i 2015!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *