Så er de igang ved Vodder IdrætsCenter !

Peter og Keld - synes godt om… og det kan formændene for Vodder IdrætsCenter og Frifelt Sportsforening kun ‘synes godt om’.

Ja, arbejdet med opførelsen af tilbygningen ved Vodder IdrætsCenter er nu i fuld gang. Og der er stor lokal opbakning til at hjælpe til med de forskellige opgaver de næste 4-5 mdr.

På informationsmødet den 8. januar deltog mere end 35 borgere og mange af de fremmødte meldte sig allerede den samme aften som frivillig.

“Bestyrelsen for Vodder IdrætsCenter er glad for at vi er kommet i gang med tilbygningen og ikke mindst glade for den store interesse for projektet”, siger formand Peter Gad Thysen. “Det er dejligt at så mange allerede nu har meldt sig på banen som frivillig arbejdskraft”, siger Keld Stenger, bestyrelsesmedlem i Vodder IdrætsCenter og formand for Frifelt Sportsforening.

Mange af de frivillige er den yngre generation, hvilket begge formænd er glade for, idet de jo er lokalsamfundets fremtid. Det er meget vigtigt at de kan få alle generationer til at deltage. “Alle frivillige er vigtige”, siger Peter “og vi har brug for at der bruges ca. 2.000 frivillige timer i løbet af de næste måneder. Når først vi har holdt rejsegilde, har vi brug for så mange som muligt”.

Vil du også hjælpe?
Så kan du gøre det ved at kontakte Tommy Vejrup, som står at koordinere de frivillige hjælpere. Du kan også udfylde skemaet hos Æ’ Høker i Frifelt (Letkøb), så bliver du kontaktet, når der er brug for dig. Tommy kan kontaktes på tlf. 40163508 eller e-mail frifelt-auto@os.dk.

Følg med i byggeriet
Under hele projektet kan du følge med i byggeriet på vores facebook side https://www.facebook.com/vodderic.dk. Er du medlem på facebook, så gå ind og tryk ‘synes godt om’ samt ‘få notifikationer’ – så bliver du automatisk opdateret. Ellers kan du bare kigge på siden – også uden at være medlem. Du kan også følge med på siden https://voddersogn.dk/vodderic-dk/. Hvis du ønsker at modtage email med nyheder om byggeriet og fra lokalområdet, så send en e-mail til voddersogn@gmail.com.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til formanden Peter Gad Thysen, tlf. 61542817 eller PR ansvarlig Merethe Juul Thysen, tlf. 20285668, vodderic@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *