Spring til indhold

Vodder Sogn

- et godt sted at bo, leve og arbejde…

Så er der gang i fitness-centret i Vodder Idrætscenter

Sponsorløbere og hjælpere

Sponsorløbere og hjælpere

Efter en meget vellykket eftermiddag i Vodder Idrætscenter søndag den 1. november, kan bestyrelsen for Frifelt Sportsforening og gruppen, som har arbejdet for at stable Vodder Fitness og Motorik være yderst tilfredse med dagens resultater.

De seje løbere havde fået ikke mindre end 131.000 kr. ind i sponsorater fra nær og fjern. Det må da siges, at være noget af en bedrift. De startede fra Frifelt lørdag den 31. oktober kl. 14.30 for at køre til Storebæltsbroen og begyndte at løbe fra Storebælt kl. 18.00. Turen var beregnet til at tage ca. 20 timer.

Men allerede kl. 8.30 ankom de på Sønderhedevej i Gånsager, hvor de fik et solidt morgenmåltid, inden de fortsatte løbeturen hen til Vodder Kirke. Her blev stafetten midlertidigt sat i stå indtil kl. 13.15, hvor de i samlet trop fortsatte det flotte løb hen til Vodder Idrætscenter, hvor 200 interesserede borgere var mødt frem for at give dem en velfortjent hyldest.

Ved arrangementet i Vodder Idrætscenter kunne trupleder Søren Olesen med et smil berette at Bo Ebbesen måtte opgive efter 2 km, men han var en stor støtte resten af vejen.  Derudover var det ikke de bedste faciliteter de havde til at gennemføre turen. Der var ikke megen plads til at sove lidt imellem stafetterne i den lille bus. Lange (Poul Ebbesen) og Tommy Vejrup var chauffører turen hjem og takket været Lange fandt de vejen direkte hjem.  Det var en træt trup, som ikke havde haft mulighed for at sove meget i bussen, som mødte op til arrangementet i Voder Idrætscenter, som  blev hyldet af alle borgere i lokalsamfundet. Men de havde alle ti haft en hård men en rigtig god tur hjem fra Storebælt…

De mange fremmødte var mellem grillstegt pattegris, lam og kaffebordet vidner til resultatet af de 5 pengeyngleres anstrengelser. Ove Møller, Mads Vejrup, Hanne og Tommy Vejrup, Tina og Torben Hansen og Vodder AktivitetsKlub for Seniorer (VAKS) overrakte omkring 40.000 til Vodder Fitness & Motorik. Deruodver havde Frifelt Husholdningsforening bidraget med kagebagning til eftermiddagens kagebord.

Det betyder, at der næsten kom 200.000 kr. i kassen til køb af redskaber m.m. i det nye fitnessrum, som kl. 15.00 blev officielt indviet af regionsformand Carl Holst, som pointerede at den ilt, som der findes i sammenholdet blandt lokalbefolkningen er meget vigtig for at få et sådan initaitiv gennemført. Han fik hjælp af flere af sognets børn til at klippe den røde snor.

I løbet af dagen har foreningen allerede modtaget 25 tilmeldinger, og mange flere viste stor interesse. Der er indtil nu ca. 15 personer, som har ønsket at uddanne sig til instruktører. De skal bruge en weekend fra fredag eftermiddag til søndag aften på undervisning, for at opnå den vigtigste viden om maskiner, muskelgrupper og korrekte, individuelle træningsprogrammer.

Der skal lyde en meget stor tak til alle de velvillige sponsorer, hjælpere og instruktører, som var med til at gøre åbningsdagen en stor succes. 

På billedet ovenover ses:
Øverst fra venstre: Tommy Vejrup, Kurt Jensen, Bodil Gad Lund,  Terkel Gad, Holger Lassen, Henrik Nielsen, Bo Ebbesen og Poul Ebbesen.
Nederst fra venstre: Marit Brinkmann, Karen Dyhrberg, Bob Olesen, Søren Olesen, Bendix Gammelgaard og Jonas Olesen

Se flere billeder fra arrangementet

Share on facebook
Del på Facebook

FACEBOOK