Spring til indhold

Vodder Sogn

- et godt sted at bo, leve og arbejde…

Så blev julemanden vækket i Vodder Sogn

Nissemusikerne Martin og Jan med mange hjælpere

Fredag den 26. november blev julemanden i Vodder Sogn vækket. Omkring 200 børn og unge og deres forældre, bedsteforældre m.m. deltog i arrangementet. Julemanden blev først vækket ved Kwik Spar i Frifelt. Og han havde mange hjælpenisser med i år. Derefter gik de fleste deltagere en tur igennem byen og så de flotte udsmykninger på husene igennem byen.

Der var ikke nogen som havde tilmeldt sig konkurrencen om at blive udnævnt til bedste julehave. Men kør en tur igennem lokalsamfundet og se de flotte dekorationer – bl.a. på Teglvej, Algade, Kærmarksvej, Birkelev m.m. I den lokale pilehave er hulerne pyntet med flot julebelysning.

Derefter fortsatte arrangementet i Vodder IdrætsCenter, som i år husede arrangementet for 10. gang i træk. En hyggelig aften, hvor der traditionen tro var mulighed for at lave juledekorationer, juleklip m.m. Og der var gang i produktionen hele aftenen. Derudover var der udstillinger af forskellige hobbykunstnere såsom blomsterdekorationer, strømpenisser, malerier m.m. I hallen stod hjælpenisserne Jacob, Søren og Signe for aktiviteterne for børnene. I caféen var det muligt at hyggemed gløgg og æbleskiver m.m.

Til arrangementet stod de lokale nissemusikere for underholdningen, da alle dansede med julemanden rundt om juletræet, som børnene selv havde været med til at pynte.

Der skal lyde en stor tak til alle de frivillige, som har været med til at gennemføre dette års julearrangement.  

I 2011 vækkes julemanden fredag den 25. november 2011. Så må vi håbe at han igen til næste år sover på loftet hos Kwik Spar.

Share on facebook
Del på Facebook

FACEBOOK