Så er Ævle Bævle nr. 7 – september 2011 udkommet…

…. og bliver uddelt i starten af denne uge.

Det syder af aktiviteter her efter sommerferien og de to kommende week-ender foregår der en masse spændende i dit lokalsamfund:

Fredag den 9. september starter “Idræt på Tværs” igen op for børn og unge fra 3. klasse og opefter (læs mere side 8 )

Lørdag den 10. september kl. 10-15 inviterer Vodder Sogns Lokalråd borgere til at komme og hjælpe med at give Aktivitetsområdet “Kernen” en kærlig hånd – vi er værter ved lækker frokost tilberedt af Laila, kaffe m.m. Området vil i fremtiden blive indrettet således at det er for hele familien…. (læs mere side 3)

Lørdag den 10. september kl. 13-15 er der Åbent Hus hos Holbæk BioEnergi (læs mere side 2 og 5)

Lørdag den 17.-Søndag den 18. september holder Birkelev NaturKunst 10 års fødselsdagsfest med kakao og boller til borgere fra lokalsamfundet samt indvielse af det nyeste i haven – “Eventyrskoven” (læs mere side 6 og 7) samt her på hjemmesiden.

Søndag den 18. september holder Nørre Hedelam Åbent Landbrug arrangement fra kl. 12.00 – 16.00 med mulighed for at købe frokosten – tilberedt af den nystartede virksomhed i Vodder Sogn – Gourmetgrill.dk (læs mere side 7).

Lørdag den 8. oktober kan du opleve koret DaCapo fra Køge, som underholder på Frifelt Kro (læs august nummeret af Ævle Bævle).

Husk også at der er fællesspisning mandag den 10. oktober før foredraget med Søren Dahl fra Café Hack (det er muligt at deltage i fællesspisning  – også selvom du/I ikke ønsker at deltage i foredraget – og omvendt) – (læs mere side 9).

I uge 39 genopstarter gymnastik, volley og fodbold for oldboys (læs mere side 4)

Læs bladet i dette link

 PS… husk deadline til næste Ævle Bævle den 20. september

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *