Så er Ævle Bævle Oktober-November 2010 udgivet

Så er Ævle Bævle oktober-november 2010 udgivet og der er spændende læsestof i det nye blad og ikke mindst orientering om de mange aktiviteter, som foregår i oktober, november og december måned.

Download Ævle Bævle i dette link

Efterårsferie = Ud og lev Vodder Sogn og Efterårsferie = Gyseraften
Der foregår en del aktiviteter i Vodder Sogn i næste uge ifm. efterårsferien. Onsdag er der geocaching, torsdag produktion af mørkemænd og græskar og fredag er der traditionen tro Gyseraften.
Læs også mere i disse link
https://voddersogn.dk/nyhed/efteraarsferie-ud-og-lev-vodder-sogn/ 
https://voddersogn.dk/nyhed/efteraarsferie-gyseraften-i-vodder-sogn/ 

Hugtandsdiskotek fredag den 22. oktober 2010
I forbindelse med gyseraften vil der i år blive arrangeret diskotek for børn og unge.

Aktiviteter i VAKS
VAKS er kommet godt i gang med efterårets aktiviteter. Læs om aktiviteterne den 21. oktober og den 4. november i bladet.

Sangaften den 28. oktober med Jan Jakobsen fra Brøns Xpress som indleder
Torsdag den 28. oktober kl. 19.30 holder Vodder Menighedsråd sangaften i Vodder Idrætscenter med Jan Jakobsen fra Brøns Express som indleder. Emne: Sange jeg ka’ li’

Zumba i Frifelt – første gang den 30. oktober
Zumba bølgen er nu også på vej til Frifelt. Lørdag den 30. oktober og de efterfølgende fire lørdage er der Zumba i Vodder Idrætscenter.
Læs også mere i dette link https://voddersogn.dk/nyhed/kom-til-zumba-i-frifelt/ 

Spændende arrangement om Kost – adfærd – indlæringsevne den 1. november
I Motorikbørnecenteret Æblehuset i Frifelt arbejder for øjeblikket med kostpolitik, og som input i den sammenhæng har de inviteret Frede Bräuner til at holde et oplæg mandag den 1. november kl. 19.00 i Vodder Idrætscenter, Sportsve 3 i Frifelt. Et arrangement, som er åbent for alle interesserede.
Læs også mere i dette link https://voddersogn.dk/nyhed/spaendende-arrangement-om-kost-%e2%80%93-adfaerd-%e2%80%93-indlaeringsevne-den-1-november/ 

Vodder Skole holder møde den 4. november 2010
I forbindelse med de varslede skolelukninger arbejder vi i Vodder Sogn på at finde løsninger – ifm. borgermødet, som blev holdt i slutningen af september, tilkendegav flere borgere at det kunne være en ide at lave en samarbejdsløsning. I forbindelse med beslutningen, som kommunalbestyrelsen har taget, er materialet nu i høring hos de forskellige skolebestyrelser, MED-udvalg og Tønder Kommunes Landdistriktsråd. Vodder Skoles bestyrelse har i den sammenhæng indkaldt til møde den 4. november. Deltag i mødet og tilkendegiv din mening om hvad der bør stå i høringssvaret fra Vodder Skoles skolebestyrelse.

Jubilæumsfest den 6. november
Frifelt Sportsforening har jo 75 års jubilæum dette år. Det er allerede blevet fejret tidligere på året og den 6. november bliver det fejret med en jubilæumsfest i Gånsager Forsamlingshus.

Julefrokost den 11. december
Og så nærmer årets julefrokost sig med hastige skridt – se annoncen og inviter dine medarbejdere, kollegaer, venner eller naboer med til årets fest hvor Southern Comfort Band igen i år står for underholdningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *