Spring til indhold

Vodder Sogn

- et godt sted at bo, leve og arbejde…

Småbørnsgruppe i Æblehuset

I Vodder Sogn mangles min. én dagplejer. Derfor køres en del småbørn til andre byer, og mange familier er frustrerede over manglen på pasningstilbud i sognet og det upraktiske i at køre familiens mindste udenbys.

Derfor planlægger Æblehuset at udvide med en småbørnsgruppe for op til otte 0-3-årige. På den måde kan sognet tilbyde pasning i samme trygge nærmiljø – fra vuggestue/ dagpleje over børnehave til SFO.

Småbørnsgruppen vil IKKE blive en erstatning for vores to gode dagplejere, da vi mener, at der skal være plads til begge pasningsformer. Vi vil etablere småbørnsgruppen i en pavillon på grunden ved siden af P-pladsen ved Æblehuset. Vi forventer at ansætte Karen Vestergaard som pædagog, når/hvis projektet realiseres. Udvidelsen planlægges til 1. februar 2010, så vi har travlt!

Derfor afholder vi ekstraordinær generalforsamling samt informationsmøde: Mandag den 14. december 2009 kl. 19.30 i caféen i Vodder Idrætscenter’

Her vil det være muligt at få svar på spørgsmål om projektet, herunder økonomi, personale, selve byggeriet mv. Vi får brug for al den hjælp, vi kan opstøve, både økonomisk og i forhold til byggeriet. Hvis nogen ligger inde med ting og sager til indretningen af pavillonen, modtages dette også med kyshånd.

Hvis du allerede nu er interesseret i at få dit barn passet i Æblehusets småbørnsgruppe, kan du henvende dig til Karin i Æblehuset på 7375 0900 – og blive skrevet op, helt uforpligtende.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for

Share on facebook
Del på Facebook

FACEBOOK