Stur stur nummer i Frifelt

Onsdag morgen blokerede flere cirkusvognen Algade og der var travlt på pladsen bag ved Frifelt Kro til at gøre klar til dagens forestilling. Hele dagen havde det regnet – ja, det må siges at vejrguderne ikke ligefrem var med da Cirkus Astoria besøgte Frifelt den 18. august 2010.

På trods af det fandt ca. 40 borgere fra Vodder Sogn frem til cirkusteltet for at se den flotte forestilling, som det lille familiecirkus Cirkus Astoria fra Tyskland viste da de var på besøg i Frifelt.

Alle fik en hyggelig aften – og mulighed for at besøge staldene i pausen, hvor flere børn kom tæt på et par slanger.

Det var et meget varieret program med heste, hunde, akrobater, kameler m.m.  og en oplevelse, som kun kan anbefales.

Se flere billeder fra forestillingen

1 thought on “Stur stur nummer i Frifelt

1. monika

Hej. Det var et virkeligt flot cirkus, som var pengene værd. MEN sjovt var det ikke, da jeg blev valgt til at stå, så knivene fløj om ørerne. Men mon ikke det var sjovt at kigge på?