Til minde om Erling Jakobsen

Erling Jakobsen er ikke længere blandt os. Han måtte give op efter længere tids sygdom mod kræften fredag den 18. september 2015.

Han har været en vigtig person i lokalsamfundet igennem livet. Mange vil huske ham som købmanden ifm. hans næsten 40 år som købmand. Mange vil også huske ham som aktiv i Frifelt Sportsforening både som leder, udøver og frivillig hjælper i mange sammenhæng. Mange badmintonspillere er blevet lært op af Erling igennem årene. Og familien vil huske ham som det dejlige familiemenneske han var. Lokalsamfundet kondolerer. Æret være hans minde.

Erling bisættes torsdag den 24. september 2015 kl. 11.00 ved Vodder Kirke. 

Blomster visner – minder består

Familien har ønsket bidrag til mindested og velgørenhed (Frifelt Sportsforening / Kræftens Bekæmpelse) i stedet for blomster.

Flere har spurgt om lokalrådet vil sætte en indsamling i gang. Det har lokalrådet gjort og ønsker du/jeres husstand at deltage, kan I betale og skrive jer på hos købmanden. Lokalrådet vil herefter overføre det indsamlede beløb til kontoen 9839 8850280437 og det fælles kort overdrages til familien ved bisættelsen. 

Ønsker du/I ønsker at i den fælles indsamling, bedes I gøre det senest torsdag morgen inden kl. 08.00. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *