Udvidelse hos Dorthe’s mad i Gånsager

Dorthes ’nye’ medarbejder - Diana Laursen - i fuld gang med løgene til dagens ret.

Du ringer Dorthe bringer – er mottoet hos Dorthe’s mad, som startede op tidligere på året i Gånsager Forsamlingshus.

”Det var den rigtige beslutning jeg tog ved at starte op herude” – siger Dorthe Ebbesen.  Dorthe har siden starten af sommeren startet sin virksomhed op fra Gånsager Forsamlingshus,  hvor hun hver dag bringer mad ud til mere end 50 borgere rundt i Skærbækegnen direkte.

Det giver både en arbejdsplads for Dorthe – men også aktivitet i forsamlingshuset  i løbet af ugen.

Udover at Dorthe bringer mad ud til mange borgere – så er det muligt at bestille  smørrebrød, mad til fødselsdage, bryllupper, gadefester samt mange andre fester  og meget mere – og det lige fra helt små selskaber til store selskaber. Og her op til jul har Dorthe’s Mad 3 forskellige juleplatter på menuen.

”Ja, det går så godt”, siger Dorthe ”at jeg nu har ansat Diana Laursen, som tidligere bar arbejdet for mig i Skærbæk. ”Det er dejligt at jeg kan være med til at skabe en ekstra arbejdsplads, så jeg også selv kan blive aflastet lidt og arbejde mindre end 70 timer om ugen” – siger Dorthe med et smil – selvom lokalsamfundet jo godt kender hende for at være den, der altid er i gang.

Man kan enten bestille dagens ret fra dag til dag – eller være på fast ordning. Og det til en pris à 45 kr. inkl. udbringning.  Hvis man ønsker at bestille dagens ret en gang imellem – er det vigtigt at ringe inden kl. 10.00 og det bliver bragt ud mellem kl. 11.00 og 12.00.

Kontakt Dorthe for at få information om hvad dagens ret er. Oplysninger findes også på  http://www.facebook.com/dorthesmad eller i Skærbæk Ugeavis den sidste tirsdag i måneden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *